Parchet DOM SRL

CONTACTEAZA-NE

+40 765 677 620

Services

Scari Interioare din Lemn Masiv

Scările interioare din lemn masiv sunt o alegere populară pentru multe case datorită calității și durabilității lor. Lemnul masiv este un material natural care oferă o căldură și o eleganță unică, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru orice tip de interior.

Tipuri de scări interioare din lemn masiv

Există o varietate de tipuri de scări interioare din lemn masiv disponibile, fiecare cu propriile sale caracteristici și avantaje. Unele dintre cele mai populare tipuri includ:

 • Scări cu trepte și contratrepte – Acest tip de scară are trepte și contratrepte separate. Contratreptele oferă suport și siguranță, precum și un aspect elegant.
   
 • Scări cu trepte în trepte – Acest tip de scară are trepte care se încadrează direct în perete. Acest lucru economisește spațiu și oferă un aspect modern și minimalist.
   
 • Scări tip casetă – Acest tip de scară este formată din trepte care sunt încadrate într-o structură din lemn. Acest lucru oferă un aspect elegant și sofisticat.

 

Alegerea lemnului

 

Lemnul masiv folosit pentru scari poate fi din diferite esente, fiecare cu propriile sale proprietăți și caracteristici. Unele dintre cele mai populare esente includ:

 • Stejarul este o esență tare, durabilă și rezistentă. Este o alegere populară pentru scări datorită aspectului său elegant și a calității sale excelente.
   
 • Frasinul este o esență tare, ușoară și rezistentă. Este o alegere populară pentru scări datorită aspectului său luminos și a calității sale excelente.
   
 • Salcamul este o esență tare, durabilă și rezistentă. Este o alegere populară pentru scări datorită aspectului său cald și a calității sale excelente.
   

 

Îngrijirea și întreținerea scărilor din lemn masiv

 

Scări interioare din lemn masiv necesită o întreținere minimă pentru a-și menține aspectul și durabilitatea. Este important să curățați scările în mod regulat cu o cârpă umedă și să le tratați cu un ulei sau ceară pentru a le proteja de uzura și deteriorarea.

 

Avantajele scărilor interioare din lemn masiv

 

Scări interioare din lemn masiv oferă o serie de avantaje, inclusiv:

 • Calitate și durabilitate – Lemnul masiv este un material natural care este durabil și rezistent la uzură.
 • Apel estetic – Lemnul masiv oferă o căldură și o eleganță unică care poate îmbunătăți orice spațiu interior.
 • Versatilitate – Scări interioare din lemn masiv pot fi personalizate pentru a se potrivi oricărui stil de interior.

Dacă sunteți în căutarea unei scări de interior care să fie atât frumoasă, cât și durabilă, o scară din lemn masiv este o alegere excelentă.